måndag 24 september 2007

Dagens CardJacked

Det har jag blivit!!!!
Det värmer gott i mitt skapar hjärta måste jag säga! Det är sånt här som gör att man fortsätter!!
Så kolla in på http://kortifokus.blogg.se/ för att få mer insperation till er skapande!!!

fredag 21 september 2007

Höst gratulationer!

Ett litet höst grattis med stämplar från Magnolia, Tilda i blåsväder, moln samt skylt kommer från höst-paketet. Även solen är Magnolia och kom med sommar-paketet. Den lilla snigeln, ekollon och löv är Erika stämpel. Samtliga stämplar är målade med distresser. Grattis är skrivet med magnetstämplar.

En liten närmare titt på detaljer....

onsdag 19 september 2007

Pysselrummet.......

När jag surfar runt i olika forum/gallerier så är det ofta man får se hur fint alla har i sitt lilla pysselrum. Det är allt från hur det sorterat banden till knappburkar och färgburkar som är uppradade på tavel list hyllor. Jag måste säga att jag blir lätt avundsjuk på dessa fina pysselrum!

Sjäv så "hyr" jag in mig i min stora grabbs rum då han inte bor hemma för tillfället. Det är väl bra för jag har då ett skriv bord i alla fall men då kommer det till ordningen. Den är inte bra och eftersom jag bara "hyr" rummet så blir det inte att jag gör något åt det heller......

Ni kan ju själv se, jag låter bilderna tala för sig själva!!!!


tisdag 18 september 2007

Här kommer det en liten uppdatering med några nya kort!
hÄnglar stäpel målade med distresser pappert är Maja designBaksidan av kortet.
Brudparet kommer från Pysselpassion målad med distesser och till detaljer är ritade med gelpenna.Och så visar vi baksidan..Grattis kort till gubben som fyllde år för några veckor sedan och som spelar golf!Ett dop kort som min svägerska beställde. Lite annorlunda färger kanske?

hÄngel stämpel målad med distresser.
Här är ett kort med lite blandade stämpel desigers. Bänk, gräs, myror och Edvin kommer från Magnolia, fiskarna är hÄnglar och den runda stämpeln är Aud design. Jag har använt distresser när jag färglagt.


En liten detaljbild.


Det här kortet skickade jag till Pyssel myrans tävlig i aug. Tyvärr vann jag inte:o(

Stämpeln är från Pyssel myran och är målad med gel penna och distresser. Papperet är Crate Paper.och till sist en baksida...


Ha det så gott allesammans!!