måndag 16 juni 2008

Dopkort till lilla Clara som döptes här om dagen.

Har avnänt mig av en hÄngla stämpel och målat den med distresser. Det klassiska dopljuset har fått lite 3D-lack på det rinnande stearintet. Lite bling i ena hörnet.

Här är insidan med en hälsning från oss i familjen.
Har även stämplat Gud som haver.......
Tackar för titten!

lördag 14 juni 2008

Lite upp snyggad förfarning!

En plåtburk för Husmans fick bli distressförvaring. Det rosa papperet är en tapet som sitter som fondvägg i min dotters rum. Stämplarna är från hÄnglar, Kortmakaren och Magnolia. De är målade med ProMaker pennor vilket kan tyckas korkat till en distressförvaring.......

En enkel liten låda för mina pennor.
hÄngel stämpel målad med ProMaker.

Tackar för titten!fredag 13 juni 2008

Här kommer ett par nya kort!

Flickan är en hÄngla stämpeln och målad med ProMaker. De små myrorna är från magnolia. Papperna är från Maja design. Blommorna har jag virkat själv.

Baksidan av kortet finns en Penny Black clear stamp som är målad med ProMaker.


En hÄngla flicka målad med ProMaker och vissa delar har även fått lite 3D-lack på sig.
Blomman har jag virkad själv.

tisdag 3 juni 2008

Lilla arbetsboken till jobbet!

Fick i uppdrag att piffa upp en liten "arbetsbok" av mitt jobb! Den skulle vara enkel och stilren och inte så mycket utsmyckning. Detta blev resultatet.
Gjorde även ett litet bokmärke för att man lättare ska se vart man är!
Tackar för titten!

Här kommer några fler kort!

Nu har det varit lite fart i kortstugan och här kommer några kort!
Tackar för titten!!
Morsdags kort med stämpel från hÄnglar. Målat med Pro Maker, blommornas mitt har fått 3D-lack på sig. Garnet kommer från Garnglad.

Baksidan av kortet. hÄngla stämpel målat med Pro Maker.

Ett litet tufft grattis kort. Killen och muren kommer från Magnolia, färgburken och penseln har jag köp via e-bay. Allt är målat med Pro Maker. Texten har jag gjort själv. Papperna är från Crate Paper.


Ett student kort till en nöjd kille. Båda stämplarna kommer från hÄnglar och jag har målat med Pro Maker. Papperna är Maja design. Det gul blåa bandet har jag rynkat med hjälp av dubbelhäftande tape.


Ett student kort till någon glad flicka! Stämpeln är från Magnolia och målad med Pro Maker. Glaset har fått lite 3D-lack på sig. Papperna kommer från Maja design. Grattis stämpeln är från Aud design.

Här är insidan av kortet. Tagen går att ta loss kan väl användas som bokmärke eller något annat. Stämpeln är Magnolias och målad med Pro Maker.


Så här ser baksidan ut. Jag har använt QK student mössa. Skärmen har jag 3D-lackat.Här är min favorit hÄngel från det senaste klubbpaketet! Jag har målat med Pro Maker.