fredag 6 maj 2011

Bokmärke till min mor!

Hej på er!!

Äntligen fredag med lite fredagsmys med övriga familjen, fast gubben skall väl se på hockey VM förstås. Själv så tänker jag se på Så ska det låta och sjunga tillsammans med min dotter:0))

Jag har pysslat lite och det blev ett bokmärke som min mor ska få!

Jag fortsätter med mitt tema där jag använder gamla bilder som jag scannat in. Här är det min mor som liten! Tänkte att det passar ju till ett bokmärke till henne.
Då det inte går att dekorera allt förmycket på själva bokmärket så fick det bli lite mer på det som sticker ut från boken. Vingen kommer från ett sånt där halsband men får med i reklam och det passade till då jag stämplat Du är en Ängel.
Jag har använt mig av flera olika clearstamps och papperet kommer från Pion design. Knappen jag använt kommer från min mormors samling:0) Själva bokmärket är Tim Holtz tag die.
Ha en skön fredag kväll!!

Kramen Patricia


söndag 1 maj 2011

Konfirmationskort

God söndagkväll!!

Tänk att maj kom i år också! Ett tag så tänkte jag att vi aldrig skulle få någon vår och sommar men som alla andra år så kommer våren;0)

Som jag tidigare har berättat så passade jag på och skanna av några gamla foton när jag var hemma hos mina föräldrar under påsk. På ett av korten är min mormor fotad då hon konfirmerar sig. Jag tycker väldigt mycket om det fotot och har ju använt det även på min header. Det har kliat i mina fingrat ända sedan jag kom hem för att göra ett kort med fotot på. Idag så fick jag tid att sätta mig i pysselrummet!! Då mormor är konfirmand så blev det ett kort med det temat.

Det mönstade papperet kommer från Pion design/Pysselgumman.
Blommorna har jag gjort själv och i den stora blomman så finns det även lager med tyll men det syns dåligt på fotot.

Det är inte bara fotot som har anknytning till min mormor. Även knappen i mitten av den stora blomman kommer från hennes knappsamling. Min mormor dog 1983 och när morfar dog många år senare fick jag "ärva" alla hennes knappar!! När vi barnbarn var små så lekte vi mycket med hennes knappar och vägde dem på en gammal våg och även den "ärvde" jag.
Texten har jag skrivit ut med datorns hjälp!!


Nu ska jag hjälpa sonen med matte läxan!!

Ha en fortsatt skön söndagkväll!

Kramen

Patricia