fredag 24 juni 2011

Bröllopskort till midsommar brudpar!!

Trevlig midsommar på er!!
Hoppas att ni alla där ute i vårt avlånga land kommer att en underbar midsommar!! Jag och min familj hade tänkt tillbringa midsommar i vår stuga men vi fick ändra planerna lite då min kära svärmor har brutit ett ben i foten. Vi kommer att vara hemma hos min föräldrar i stället och så åker vi hem lite tidigare än vi tänkt!
Så här på midsommar brukar det ju vara en del bröllop! Så här kommer ännu ett kort med ett gammalt foto. Brudparet på kortet är min mormor och morfar.
Det mönstrade papperet kommer från Pion designs senaste kollektion.
Blommorna har jag ju som vanligt gjort själv! Tycker att det är så roligt att göra egna blommor!! Hittar mycket insperation på You Tube!!
Det var allt för denna gång!!
Ha nu en riktig trevlig midsommar!
Kram
Patricia

onsdag 22 juni 2011

Studentkort!

God onsdag på er!!
Jag måste bara konstatera att ibland så förstår man sig inte på datorerna!!!! Jag kan inte publicera mina inlägg via datorn just nu!! Jag kan göra allt klart när jag ska lägga ut saker på bloggen men inte sista "trycket" som publicerar det hela. Jag förstår att det måste vara någon inställning men hittar den inte!! Så när jag nu gjort allt klart går jag via mobilen och publicera det hela!!
Galet det är var det är!! Så är det någon där ute som är smartare än jag så skriv gärna vad jag kan kolla!
Det har ju varit studenten för ett tag sedan och jag fick en beställning av min kollega på ett student kort. Då dottern har gått utbildning men inrikning på inredning så fick det gärna synas på kortet.
Tyckte det var en rolig utmaning och som tur var hade jag passande stämplar för ändamålet!! Student tjejen är från Magnolia och färglagt med Distresser. Hon sitter på en målarburk och så finns det en pensel och roller med. Dessa har jag köpt via ebay för flera år sedan och vet inte vilket märke. Det följde med som en hel verktygslåda med hammare, såg, skruvmejsel mm. Skylten men texten kommer från hÄnglar. Jag tänket också att den där remsan med blommor på blev som en tapetvåd:0)) Namnet är QK Katie och orden "grattis till" har jag skrivit själv.
En liten närmare titt. Vad som inte syns så bra är att skärmen har glossy på sig och det svarta bandet har svart floss.
Det var allt för idag!! Ska nu bara via min mobil publicera inlägget*gahhaaa*
Kram på er så länge!!
Patricia

söndag 19 juni 2011

Bröllopskort!!

Glad sommar!!
Tänk vad tiden går fort och jag är en usel bloggare!! Jag är verkligen ibland väldigt "off line" och då menar jag inte bara att uppdatera bloggen utan allt vad internet innebär. Men nu så är jag "on line" igen och har några kort att visa.
Jag börjar med ett bröllopskort där jag har använt mig av ett foto som jag hittade hemma hos mina föräldrar. Det är släkningar på min mors sida.
Det möstrade papperet kommer från lite äldre Maja Design och jag tror att den heter Mina vänner men jag är inte säker.
Blommorna har jag gjort själv och är denne gång gjort av kaffe filter. Har använt Tim Holtz distress dynor för att färga in dem. Jag gjorde eget glimmer mist men det syns nog inte så bra här.
De små vita blommorna är gjorda av vanligt vitt papper.
De små vita blommorna är Retro punch och de överiga är Tim Holtz Tattered Florals die.
Liten närbild på de dubbla hjärtan.
Till brudparet är stämplat med både clerarstamps och magnetstämplar.
Det var allt för idag!
Kramen
Patricia