fredag 21 september 2007

Höst gratulationer!

Ett litet höst grattis med stämplar från Magnolia, Tilda i blåsväder, moln samt skylt kommer från höst-paketet. Även solen är Magnolia och kom med sommar-paketet. Den lilla snigeln, ekollon och löv är Erika stämpel. Samtliga stämplar är målade med distresser. Grattis är skrivet med magnetstämplar.

En liten närmare titt på detaljer....

4 kommentarer:

Erica sa...

Höstigt och fint kort!!

Kort i Fokus sa...

Hej
Vilka underbara kort du gör.
Kika in till Kort i Fokus... Du har blivit CardJacked!!!
/Maria
DT-mamma KiF

Nexa (Jessica) sa...

Hejsan igen..
Det var ett tag sen jag var inne hos dig, men jag har INTE glömt bort dig!! Bara blivit lite mer upptagen, med en till blogg *Http://nexa.blogg.se* och medlem i tre designteam.. *roligt som 17!*
MEN jag måste bara dregla lite över dina sjukt fina kort. Skulle verkligen önska att jag kände nån som gjorde sånadär fina kort som faktiskt skickade nåt till mig. Snigelpost är jus roligt om det inte är räkningar o reklam, men det är det ju så sällan annat.. Det skulle verkligen vara något att spara, ett sånt fint kort som nån gjort helt själv.. Nåja, jag får väl kolla på nätet och sukta så länge då, hihi.. JÄTTEFINT höstkort.. måste kolla vidare lite till .. TA hand om dig!!
Kram Jessica

Milo sa...

Åh, vilka underbara kort du gör!!!!
Det här kortet påminner lite om ett kort jag har gjort! =) Kolla min scrappingsida, mor dag 2007 tror jag... *s* Samma smak! =)

KRAM!!!