torsdag 24 januari 2008

Januari måndadspaket från YouScrap Too

Det är som lilla julafton varje gång månadspaketet från YouScrap Too dimper ner i brevlåndan!!Denna månad som alla andra förstås så är det välkomponerade färger och mönstrade papper!Det är knappar, blommor, Floss, Chipboard Shapes, clearstamps från SassaFrassLass och lite till!

Jag måste säga att detta är nog min favorit bland de månadspaket jag fått! Blandningen mellan rosa, brun, svart, silver är jag svag för just nu! Har ideér vad som ska göras men just nu så är det sjuka barn och en gubbe som är på hokey och hejar på sitt älskade Skellefteå AIK. Så pysslandet får bli en annan dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Verkligen fina färgkombinationer i månadskittet. En fråga bara, hur får man tag i sånt. Är det prenumeration eller får man beställa månadsvis eller hur funkar det? Var skaffar man sig ett "medlemsskap" för att få månadpaketet? Vad kostar det (ca)?

Tack på förhand!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Jenny sa...

Ja det där paketet skulle man få sätta tänderna i, så mycket ögon godis. Ska bli spännande och se vad det kommer för konstverk av detta. Ska gå in och kolla månadspaketen, har aldig beställt sådannt förrut.

Trevlig helg