tisdag 3 juni 2008

Här kommer några fler kort!

Nu har det varit lite fart i kortstugan och här kommer några kort!
Tackar för titten!!
Morsdags kort med stämpel från hÄnglar. Målat med Pro Maker, blommornas mitt har fått 3D-lack på sig. Garnet kommer från Garnglad.

Baksidan av kortet. hÄngla stämpel målat med Pro Maker.

Ett litet tufft grattis kort. Killen och muren kommer från Magnolia, färgburken och penseln har jag köp via e-bay. Allt är målat med Pro Maker. Texten har jag gjort själv. Papperna är från Crate Paper.


Ett student kort till en nöjd kille. Båda stämplarna kommer från hÄnglar och jag har målat med Pro Maker. Papperna är Maja design. Det gul blåa bandet har jag rynkat med hjälp av dubbelhäftande tape.


Ett student kort till någon glad flicka! Stämpeln är från Magnolia och målad med Pro Maker. Glaset har fått lite 3D-lack på sig. Papperna kommer från Maja design. Grattis stämpeln är från Aud design.

Här är insidan av kortet. Tagen går att ta loss kan väl användas som bokmärke eller något annat. Stämpeln är Magnolias och målad med Pro Maker.


Så här ser baksidan ut. Jag har använt QK student mössa. Skärmen har jag 3D-lackat.Här är min favorit hÄngel från det senaste klubbpaketet! Jag har målat med Pro Maker.

2 kommentarer:

Airspirit83 sa...

Vilka fina kort du gör :)

triscrap - [a] life of film sa...

Så fina kort! Jag älskar grattiskortet :)