lördag 15 november 2008

Utmanad av min kära kusin Pernilla!!

Vilken mat äter du ofta? -Fast än jag inte är någon älskare av kött så är det nog älgkött som gäller och då oftast i köttfärs rätter av olika slag!

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av? -Måste nog säga att jag är ett mellanting på det här med att sitta eller hjälpa till 50-50 skulle jag tro

Var sitter du helst när du bloggar?- Hemma blir det förstås mest men fick jag välja så kanske på något trevligt ställe där det är varmt*ler*

Köper du ofta Triss? Ibland så händer det....... att jag köper en triss och hoppas på vinst!!!

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester? -Jag är inte så berest men Norge med min kusin Pernilla då vi var lite yngre..... eller den ända igentliga utlands resa jag gjort med min man och hans syster och man. Vi var till Turkiet, Side år 2000 och vi kan minnas denna resa ännu med många skratt och galna tilltåg!!

Vilken TV-kanal tittar du mest på? -Jag har ju mina favorit serier och de går på TV6, TV4, TV5 och TV3. Hmmmm det blev ju mer än en kanal.

Vilket är ditt favorit vin? Om man så här i stundande jultider får räkna glögg som vin så är Blossa starkvins glögg den absoluta favoriten. Sedan så finns det många andra framförallt röda viner som är goda. Men jag är som min kusin och gillar lite sötare så Portvin är aldrig fel!!


Här är reglerna: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen. Nu vill jag utmana följande kreativa pysslare:

Okej, då ska jag välja ut fyra stycken:
Agneta/agno02 min kära vän och arbetskollega
Camilla/Millan en pysselvän
Christin/DT-kollega för Bildmålarna
Carola/en pysselvän

3 kommentarer:

Kickans_blogg sa...

Vilken rolig utmaning! Den är antagen!! :0) Tack för dina fina ord om mina kort!! Du är oxå superduktig på att göra kort! Kul att vara DT-kollega med dig!!
Kramen Kicki

Millas blogg sa...

Nu har jag svarat på din utmaning i min blogg!
Tack för din komentar om mina alster med!!

Hoppas vi ses den 7:e! Kram Milla

Malin sa...

Tack för din snälla kommentar=) Men Maja modell? Hahahahaaaa!!! Har du inte sett förra årets julkort? Det är det enda hon platsar som modell i haha!!
kortet i inlägget nedanför är sååå fint!!!

Kram