fredag 22 oktober 2010

Julkort

Hej där!!
På nyheterna sa de här om dagen att nu har vintern kommit!! Även om den snön som föll den 14 oktober försvunnit så är det riktigt kallt på morgonen och känslan av vinter finns där!!
Jag vill inte ha så mycket snö som förra vintern men gärna någon decimeter så det blir lite ljusare i då mörkret tränger sig på snabbt varje dag. Solen är kliver knappt äver trätopparna på dagarna och försvinner snabbt!
Nåja, det är en mysig tid denna också då man tänder ljusen på kvällen!!
Här nedan så kommer ännu ett julkort. På detta kort så har en stämpel från hÄnglar och stÄnglar fått plats. Den är målad med Distresser.
Det mönstrade papperet är från Maja Design.
Jag har verkligen snöat in på snöflingor:O)) Här har jag glittrat upp snöflingorna lite fast det syns lite dåligt.

Som vanligt har baksidan fått lite piff!!

Ha en riktig undertbart fredags mys!!
Kramen Patricia

4 kommentarer:

Carina sa...

SNYGG!

hoppas att du får en härlig helg!

/Carina
Scrap-ateljen

tulpanen sa...

Riktigt härligt kort, hela kortet lever av de härliga snöflingorna.
/Jenny

hellenbell sa...

oj!
här inne fanns inspiration att få. vad många fina kort du gjort!!! visst är pysselgummans julpapper fina?!! din blogg åker in bland favoriterna.

Petra/Paradise sa...

Ett fantastiskt sött kort måste jag säga! Så fint med alla snöflingor och glitter på dem! Fint med halvpärlorna i mitten också!
Du får alltid till det så himla fint!!

TAck söta du för dina ord inne hos mej!
jag kom på vad det är för fel på "oss".....Skomakarens barn..jah, så är det nog! Vi kortmakare kanske är dåliga på att ge kort till dem inom familjen, även om jag hittills alltid gett Loke ett kort när han fyller år. Men det kanske blir ändring på det när han blir äldre ;)

KRAAAM!