fredag 1 april 2011

Grattiskort till en mogen 70 åring!

Hej på er alla i vårt avlånga land!!

Idag så har vårens framfart avstannat lite här uppe i norrlänska kusten. Snön faller sakta ner från himmlen och fåglarnas vår kvitter har tystnat. Jag tycker att det räcker med snö då vi har ett snödjup på ca. 80-90 cm fortfarande.

Fast jag är lite kluven när det gäller snön och vårens framfart! Då påsken är väldigt sen så finns det risk att det inte är något "skoter före" kvar så man inte kan ta sig ut i skogsmarken och njuta av solen. För det är den absolut härligaste tiden på året när solen värmer gott och man kan sitta nergrävt i snön och få årets första solbränna, äta suovas (lätt rökt renkött), torkat renkött, dricka kaffe som är kokt över elden!!! Helt underbart!!!

Fast det är ganska skönt då man slipper ta på sig alla vinterkläder, längtar någ till våren och sommaren ändå..................;o)

Jag fick en beställning på ett kort till en 70 årig man. Kan tycka att det är lite svårt att hitta passande stämplar till de som är äldre även om jag nu har en hel del stämplar. Så det får bli mitt nästa inköps mål att införskaffa några stämplar med lite äldre motiv! Det blev en hÄngla & stÄngla stämpel som fick pryda framsidan av kortet. Den är färglagd med Distresser. Mönstade papperet kommer från BasicGrey. Bokstäverna är stickers men jag kommer inte ihåg från vilket märke.

Här en närmare bild på motivet. Jag har stämplat västen på ett mönstrat papper och knapparna är pearls. Blommorna är gjorda från samma mönstade pappers design.

Insidan av kortet.
Baksidan av kortet.


Ha nu en skön fredag!!

Kramar om från

Patricia

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Tänk så olika man lever även om man befinner sig i samma land ;)
Det låter allt härligt att ta sig ut på en skoter-tur och mumsa på de gosaker som finns att tillgå där upp :)

Här nere har snön smält bort helt på gator och torg. Ute i skogen ligger plättar med snö fortfarande kvar. Men jag misstänker att det inte kommer ta många veckor förens det också är borta.
Jag drömmer just nu om att kunna gå ut och vårsolen värmer så pass att man kan ta av sig jackan :D

Kortet du gjort är jättefint!
Kan hålla med dig om att det är supersvårt med stämpelmotiv till äldre.
Men du har lyckats ypperligt! :)
Fint det blev med alla blommor också :D

Många kramar och trevlig helg!
/Petra

Agneta N sa...

Mycket snyggt kort till en man, du har lyckats jättebra som vanligt! Jag gillar den här hÄngeln, den passar alla åldrar! Kram Agneta