lördag 9 juli 2011

Stugliv och fiske kort!

God sommar lördag på er!!
Vi här uppe i norr har vekligen haft en helt underbar sommar vecka med sol och temperaturer runt 30 grader!! Det känns underbart bra då jag nu när min semester närmar sig sitt slut. Har bara en vecka kvar lite drygt *buhuuu*
Som ni vet så var vi och vikarierade som bondfolk tidigare i veckan och efter det så åkte vi iväg till vår stuga. Vi som bor i en stad (liten små stad) där affärer och all bekvämlighet finns ett sten kast från oss och dessutom dygnet runt så blir det ett helt annorlunda i vår stuga. För att ta sig dit måste man först köra bil efter en smal skogsväg, sedan går man en kort bit för att tillsist ta båten den sista biten!! Väl framme i stugan så finns inget som heter el, rinnande vatten utan man hämtar vatten från en kallkälla och ni ska veta vad god ölen blir när de är kallkälle kalla;O) Vad gällande toa så är det utedass som gäller. MEN det är helt underbart och våra barn bara älskar detta ställe. Nu i år så har det fått vara ute och ro själva för första gången och fiska!!! Inget gnäll att de inte har något att göra, inte ett ljud om att de vill spela på någon dator eller se på TV när de ska sova!!!!!!!
Vi passade på att läga ut ett par när och när vi var och kollde till dem senare på källen så fanns denna finfina Sik på. Den var full med rom men inget som går att använda nu men det verkar lovade till höstens Sik roms fiske!!!!!
Som en händelse så har jag ett kort på temat fiske att visa idag:0)
Det är ett beställnings kort till en som fyllde 50 år och han gillar bla. att fiska!
Så vad passar bättre än denna underbara hÄngla stämplen!! Jag har färglagt med Distresser. Det mönstade papperet är från Maja design.
Blommorna har jag som vanligt gjort själv.
En liten närmare titt på motivet!
Ha en underbar lördag på er alla!!
Kramen
Patricia

Inga kommentarer: